Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Objevte zmizelý Beroun nebo suvenýry z jeskyní

Nepřehlédněte | od února 2013 | Pokladna Muzea Českého krasu

Blíží se březen – měsíc knihy. I my jsme pro Vás připravili několik knižních novinek (Josef Vávra: Paměti královského města Berouna, Miloš Garkisch: Zmizelé Čechy: Beroun, časopis Český kras 2012, Michal Hejna: Lomy a vápenice v srdci Českého krasu, Jiří Mika: Mezi alembikem a spilkou), které si můžete zakoupit na pokladně muzea. A nezůstane jen u knih, velký zájem vzbuzují i další suvenýry muzea. Mezi již tradičně nejoblíbenější patří vizitky muzea a knížečky na krk.

Nově si Vám dovolujeme nabídnout knížku od Miloše Garkische – Zmizelé Čechy: Beroun.

Pod společným označením Zmizelé Čechy, Morava a Slezsko vydává nakladatelství Paseka edici, která má připomenout zaniklou tvář měst i celých regionů se zřetelem na jejich historický či umělecký význam a na sílu genia loci, na jehož vytváření se podíleli naši předkové.

Nabízíme také krásná těžítka z  krápníků s miniaturou mamuta nebo netopýra, těžítka s řezy krápníků či s kousky kamenů.

Knížečky na krk s malým obrázkem potěší snad každého malého výletníka, který si rád zaznamenává své dojmy a nechce se vláčet s těžkým deníkem.

V brzké době vydáme novou kolekci barevných sešítků na razítka s motivy trilobitů a budovy muzea na titulní straně, do které si mohou dávat razítka a zapisovat si poznámky z cest a výletů děti i dospělí.


Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/02/2013/objevte-zmizely-beroun-nebo-suvenyry-z-jeskyni/

Citace:

Petra Junková: Objevte zmizelý Beroun nebo suvenýry z jeskyní. Muzeum Českého krasu [online]. 7.2.2013 [cit. 26.4.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/02/2013/objevte-zmizely-beroun-nebo-suvenyry-z-jeskyni/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.