Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Geologická olympiáda 2020

| |

Krajská kola Geologické olympiády 2020 se uskuteční elektronickým způsobem:

Krajská kola Geologické olympiády 2020 se uskuteční ve středu 15. dubna 2020 v 10.00 hodin elektronickým způsobem (elektronický test). Test bude přístupný na elportálu Masarykovy univerzity (tradičně na adrese: https://is.muni.cz/elportal/ekurzy/geo2020). Soutěžící se musí přihlásit pomocí svého čísla (učo) a hesla, u kterých je vhodné dopředu ověřit jejich platnost. Soutěžní test bude možné spouštět na různých zařízeních (PC, tablet, chytrý telefon), ale je vhodné si vyzkoušet, že to bude správně fungovat i na tom vašem zařízení. K tomu jsou na elportálu zveřejněné testy okresních kol (v záložce Krajská kola).

Spouštění elektronického testu bude obdobné jako u školního a okresního kola. Soutěžní test půjde jako obvykle spustit pouze jednou a bude trvat maximálně 30 minut, avšak bude možné jej splnit pouze 15. dubna během jedné hodiny mezi 10. až 11. hodinou. Nejpozději v 11.00 hod. se všechny testy – tedy i ty rozpracované – uloží a uzavřou.
Při testu BUDE NOVĚ MOŽNÉ používat internetové vyhledávání (pozor, abyste si při tom omylem neuzavřeli stránku se soutěžním testem), vyhledávání v knihách, svých poznámkách a podobně, ale NEBUDE DOVOLENÉ RADIT SE s jinými osobami jakýmkoliv způsobem.

Předběžný počet bodů uvidíte ihned po složení testu. O celkovém vyhodnocení se dozvíte ze zaslaného e-mailu. Elektronickou poštou vám rovněž doručíme vaše diplomy i to, zda postupujete do celostátního kola. Věcné ceny budou muset vítězové v letošním ročníku oželet. Rovněž musíme informovat, že vzhledem k epidemii koronaviru se v letošním roce nebude moci náš národní tým zúčastnit mezinárodní olympiády IESO.

Základní informace

V Muzeu Českého krasu v Berouně (Husovo nám. 87 a 88, 266 01 Beroun) se v pondělí dne 30. března 2020 uskuteční krajské kolo geologické olympiády od 8:30 do cca 15:00 – 15:30 hodin (muzeum bude otevřeno již od 7:30 a pro ty, kteří budou čekat na vhodný spoj, bude muzeum otevřeno do 16 hodin).

Kde nás najdete

Muzeum se nachází přímo na náměstí v historickém centru Berouna.

Od vlakového a autobusového nádraží půjdete cca 600 metrů po červené+modré turistické trase na berounské náměstí. Jakmile dojdete na náměstí, dáte se ihned vlevo a po pár metrech dojdete ke vstupním dveřím muzea (viz. obrázek; muzeum sídlí v rohovém a ještě dalším sousedním domě v místě, kde turistická trasa od nádraží ústí z podchodu na náměstí).

Muzeum bude otevřeno od 7:30. Registrace bude probíhat od 8:30 do 9:00. Zahájení olympiády v 9:00. Předpokládaný konec cca v 15:00 – 15:30.