Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Minigalerie ve výloze=prostor pro berounské výtvarníky

Galerie ve výloze - výzva | únor 2021 |

Doba covidová kultuře nepřeje. Muzeum Českého krasu se tedy alespoň provizorně rozhodlo vyjít vstříc berounským výtvarníkům a kulturychtivé veřejnosti a vytvořit v jedné z výloh Jenštejnského domu improvizovanou výstavní galerii.

Prezentace děl regionálních výtvarníků se zde budou střídat po čtrnácti dnech. Úvodní výstava představí díla Jana Kobyláka, který se zaměřuje na ztvárnění přírody. Díla budou instalována v pondělí 22. února 2021.
Pokud se i vy řadíte mezi regionální výtvarníky a máte zájem představit svá díla v těchto prostorách, kontaktujte produkci muzea:
produkce@muzeum-beroun.cz, 601374205.
P.S. Muzeum si vyhrazuje právo cyklus „výstav“ kdykoliv přerušit či ukončit a nezveřejňovat bezpodmínečně všechna nabídnutá díla.

Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/02/2021/15591/

Citace:

Vlastimil Kerl: Minigalerie ve výloze=prostor pro berounské výtvarníky. Muzeum Českého krasu [online]. 18.2.2021 [cit. 20.4.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/02/2021/15591/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.