Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Nové číslo časopisu Český kras v prodeji!

Časopis Český kras | duben 2023 |

Aktuální číslo odborného časopisu pro regionální výzkum ČESKÝ KRAS (48/2022), který naše muzeum vydává od r. 1976, je již v prodeji!

Tematický záběr je opět široký – např. pleistocenní fauna z Kubrychtovy jeskyně, vliv bobra na břehové porosty v povodí Berounky, nový druh brouka (páchník hnědý), sto let od narození archeologa Františka Proška a další zajímavé články.

Časopis je dlouhodobě vydáván za finanční podpory Velkolomu Čertovy schody, a. s. Tmaň a ve spolupráci s pracovníky Geologického ústavu AV ČR, v.v.i., v rámci podpory RVO67985831. Děkujeme! Děkujeme také členům redakční rady za jejich významnou a nezištnou pomoc.

Časopis je k zakoupení na pokladně muzea (Jenštejnský dům, Husovo nám. 87, Beroun).

Časopis je také možno zaslat poštou (celková cena 200 Kč = časopis (80 Kč) + poštovné + balné) po objednání na podatelna@muzeum-beroun.cz.

Více o obsahu aktuálního ročníku naleznete níže.



Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/02/2022/aktualni-cislo-casopisu-cesky-kras-v-prodeji/

Citace:

Vlastimil Kerl: Nové číslo časopisu Český kras v prodeji!. Muzeum Českého krasu [online]. 15.2.2022 [cit. 23.4.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/02/2022/aktualni-cislo-casopisu-cesky-kras-v-prodeji/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.