Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Cesta z města do lesa a zpátky

Fotografická výstava v Domově seniorů TGM | 6. března – 31. května 2023 |

V Domově seniorů TGM, se kterým Muzeum Českého krasu dlouhodobě spolupracuje, můžete vidět výstavu fotografií berounské fotografky Markéty Kljapové.

Snímky zachycují různé kulturní akce v Berouně a přírodu, která město obklopuje.

O autorce

Jsem Markéta Kljapová a fotím pro radost svou i okolí. Živím se něčím úplně jiným, podílím se na vývoji mobilní aplikace a webových stránek. Focení se mi tak stává únikem, odpočinkem a možností dělat něco tvůrčího. Je pro mě také způsobem pomoci neziskovým organizacím. Baví mě fotit všude tam, kde jsou lidé a kde se něco děje. A také se ráda o samotě vypravuju vyfotit přírodu. Jsem z Berouna, Český kras a jeho okolí mám prochozené křížem krážem a kdybych se odstěhovala kamkoliv jinam na světě, vždy si ve svém srdci ponesu vzpomínky na místa, která jsem si tu oblíbila.

O výstavě

Tato výstava vás zve na procházku. Začněte v centru Berouna a zaposlouchejte se do zvuků hudby, která zněla jeho ulicemi a náměstími během kulturních a společenských akcí.

Až se hudby nasytíte a budete si chtít užít trochu klidu, přejděte do lesů focených nejen kolem Berouna nebo v Českém krasu a jeho okolí.

Přeji příjemnou procházku…


Ukázky z tvorby Markéty Kljapové můžete vidět na jejích stránkách https://marketaklj.cz/

Výstavy si v provozní době pro veřejnost mohou prohlédnout také návštěvníci domova, prosíme o respektování provozní doby pro veřejnost a případných hygienických pokynů.

6. března – 31. května 2023


Domov seniorů TGM

Pod Studánkou 1884

Beroun


Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/02/2023/cesta-z-mesta-do-lesa-a-zpatky/

Citace:

Vlastimil Kerl: Cesta z města do lesa a zpátky. Muzeum Českého krasu [online]. 17.2.2023 [cit. 2.5.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/02/2023/cesta-z-mesta-do-lesa-a-zpatky/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.