Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

přednáška: Mikuláš Vymětal – Jan Amos Komenský a jeho duchovní odkaz

přednáška | 26. března 2020, 18 hod. |

POZOR,MUZEUM  JE OD 12. 5. OPĚT OTEVŘENO, O NÁHRADNÍM TERMÍNU PŘEDNÁŠKY JEDNÁME

U příležitosti 350 let od úmrtí Jana Amose Komenského a jako doprovodný program k aktuální výstavě Komenského Orbis pictus pohledem Václava Sokola se ve čtvrtek 26. března od 18 hod. uskuteční přednáška Mikuláše Vymětala na téma Jan Amos Komenský a jeho duchovní odkaz.

Vstupné činí 40 Kč, v ceně vstupného je již zahrnuta prohlídka výstavy.

Dr. Mikuláš Vymětal (*1971) studoval evangelickou teologii a judaistiku v Praze, Berlíně, Vídni a Jeruzalémě. Pracuje jako evangelický farář a věnuje se publicistice a otázce lidských práv.

Přednáška se uskuteční v Jenštějnském domě, Husovo nám. 87, Beroun.

Těšíme se na vaši účast.


Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/03/2020/prednaska-mikulas-vymetal-jan-amos-komensky-a-jeho-duchovni-odkaz/

Citace:

Vlastimil Kerl: přednáška: Mikuláš Vymětal – Jan Amos Komenský a jeho duchovní odkaz. Muzeum Českého krasu [online]. 4.3.2020 [cit. 19.4.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/03/2020/prednaska-mikulas-vymetal-jan-amos-komensky-a-jeho-duchovni-odkaz/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.