Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Hádejte předměty v soutěži Berounského deníku

Hádanka | jaro 2021 |

I když do muzea nemůžete zavítat osobně, máte šanci se seznámit s našimi sbírkovými předměty. Muzeum Českého krasu spolupracuje s Berounským deníkem, ve kterém budou pravidelně zveřejňovány předměty z našich depozitářů.

Jednat se bude vždy o zajímavé artefakty,  jejichž použití není člověku 21. století na první pohled patrné.Vaším úkolem bude uhádnout, k čemu daný předmět sloužil. Hádanka bude zveřejněna vždy ve středu  a v sobotu v tištěné i elektronické formě. Zároveň je otištěna správná odpověď z předchozího kola. Do soutěže jsou zapojena i další středočeská muzea, jejich příspěvky budou publikovány postupně.
Z našeho muzea byly dosud představeny tyto předměty:
https://berounsky.denik.cz/ctenar-reporter/hadanka-poznate-k-cemu-slouzil-predmet-na-fotografii-20210224.html
https://berounsky.denik.cz/ctenar-reporter/hadanka-poznate-k-cemu-slouzil-predmet-na-fotografii-202104025.html?fbclid=IwAR0QxvZIbgvBMceWn0fUCZUoyfllo8RLTvbI_4BL6IRGdldr_Quu1rs7F4s

Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/03/2021/hadejte-predmety-v-soutezi-berounskeho-deniku/

Citace:

Vlastimil Kerl: Hádejte předměty v soutěži Berounského deníku. Muzeum Českého krasu [online]. 8.3.2021 [cit. 20.4.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/03/2021/hadejte-predmety-v-soutezi-berounskeho-deniku/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.