Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Jarní řemeslný jarmark

Jarmark | 5. - 6. 5. 2012 | Geopark Barrandien, Husovo nám. 87, Beroun

V sobotu od 9 do 18 hodin a v neděli od 10 do 16 hodin.

Dvoudenní přehlídka hrnčířů a řemeslníků. Trhy jsou proslulé dobrým jídlem a pitím. Nerozlučně k nim patří i pohodová vystoupení hudebních skupin.


Pro návštěvníky proslulých berounských řemeslných a hrnčířských trhů Muzeum Českého krasu každoročně připravuje jarmark tradičních řemesel pod širým nebem v prostorách expozice Geopark Barrandien. Tato expozice pod širým nebem tak navodí iluzi pracovišť dovedných mistrů hrnčířů, kovářů, dráteníků a dalších, dnes už téměř vymizelých řemesel. Příjemným doplňkem bývá prodejní nabídka koření, bižuterie, hraček a lahůdek české kuchyně.

Desátý ročník dvoudenní přehlídky více než dvou stovek řemeslníků, z toho poloviny hrnčířů z celé republiky. Hrnčířské trhy s bohatým doprovodným programem, vinařským koutkem a stylovým občerstvením budou již tradičně probíhat na berounském Husově náměstí a v přilehlých ulicích.

Trhy se konají : v sobotu 8. a v neděli 9. května 2010 (v sobotu od 8 do 18 hodin, v neděli od 9 do 17 hodin).


Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/04/2012/jarni-remeslny-jarmark/

Citace:

muzeum: Jarní řemeslný jarmark. Muzeum Českého krasu [online]. 24.4.2012 [cit. 20.4.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/04/2012/jarni-remeslny-jarmark/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.