Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Tereza Boučková: Šíleně smutné povídky

Autorské čtení | 16. 5. v 18 hodin | Muzeum Českého krasu, Husovo nám. 87, Beroun

Tereza Boučková, autorka bestsellerů Indiánský běh a Rok kohouta, přichází po několika letech odmlky s novou knížkou  – poprvé jsou to povídky.

Třináct Šíleně smutných povídek je třináct příběhů, které mají ve svém vyznění smutek, někdy úplně konkrétní a hmatatelný, jindy spíše mlhavý a neurčitý, ale mnohé jsou i tak docela veselé, ironické a plné paradoxů. Autorka vstupuje do cizích životů jednoznačně a nekompromisně. Zdá se, že všechno, co nám pohledem jiných zaujatě a vášnivě vypráví, se stalo jí. Přitom jsou to docela obyčejné příběhy docela obyčejných lidí.

V příjemném prostředí mázhauzu Jenštejnského domu nabídneme zájemcům také čaj nebo kávu.


Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/04/2013/bouckova/

Citace:

muzeum: Tereza Boučková: Šíleně smutné povídky. Muzeum Českého krasu [online]. 4.4.2013 [cit. 26.4.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/04/2013/bouckova/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.