Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Městské muzeum v Žebráku

výstava - Den kraje | 28. 10. 2017; 9 - 12, 12.45 - 17 hod. | Městské muzeum Žebrák, Náměstí 89, Žebrák

V letošním roce byla sezóna v Městském muzeu Žebrák ukončena s výjimkou Dne kraje, který se uskuteční 28. 10. 2017. Součástí akce bude i doprovodný program pro malé i velké.

Přijďte se podívat na výstavu s názvem „Barvířské rostliny“ zapůjčenou ze Středočeského muzea v Roztokách u Prahy a obohacenou o část věnovanou technice modrotisku, kterou zapůjčilo Městské muzeum ve Volyni.

Zároveň Vás zveme do stálé expozice „Z dějin města Žebráku“ a do „Galerie Jaroslava Hněvkovského“. Kresby a malby J. Hněvkovského byly v loňském roce zapůjčeny do Egon Schiele Art Centra v Českém Krumlově, kde se staly součástí série výstav „Duše pra/lesa“ (tuto sérii zhlédlo 42 tis. návštěvníků). Letos se práce tohoto žebráckého rodáka vrací zpět do muzea.

Vstupné:

Vstupné, které můžete zakoupit v Městském muzeu v Žebráku základní snížené speciální snížené pro
školní výpravy MŠ, SŠ, VŠ (Kč/studenta),
doprovod zdarma
rodinné
(do 5 osob – max. 2
dospělí)
Městské muzeum Žebrák (expozice a výstavy) 40 Kč 20 Kč 10 Kč 90 Kč

Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/04/2017/muzeum-zebrak/

Citace:

Lada Nestoridou: Městské muzeum v Žebráku. Muzeum Českého krasu [online]. 21.4.2017 [cit. 9.5.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/04/2017/muzeum-zebrak/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.