Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Geologická vycházka za domy – Praskolesy

Geologická vycházka | 19. května 2019, 10.45 hod. |

Pro poznání pradávné minulosti svého okolí nemusíte podnikat celodenní exkurze do dolů, lomů či jeskyní. Muzejní odborník vám ukáže geologické zajímavosti vašeho bydliště doslova za humny. I letos pro vás po celý rok budeme chystat časově i fyzicky nenáročné procházky v okolí jednotlivých obcí v regionů, při kterých se dozvíte všechny geologické zajímavosti.

Startujeme v neděli 19. května 2019, sraz je ve 10.45 hod. u kapličky před kostelem na návsi v Praskolesích. Cílem vycházky je Otmíčská hora, doba trvání cca 3 hod, doporučujeme pevnou obuv.. Vstupné plné 10Kč/ snížené 5Kč / rodinné 20 Kč.


Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/04/2019/geologicka-vychazka-za-domy-zdice/

Citace:

Vlastimil Kerl: Geologická vycházka za domy – Praskolesy. Muzeum Českého krasu [online]. 15.4.2019 [cit. 1.5.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/04/2019/geologicka-vychazka-za-domy-zdice/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.