Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Viděné a skryté – zrcadlení

| 5.5.2024, 14:00 |

Připojte se k našemu výtvarnému kurzu „Viděné s kryté“!
V rámci kurzu se zaměříme na výtvarné zpracování tajemství, která leží skrytá v depozitáři. Tentokrát se budeme inspirovat tématem zrcadel, jejichž prostřednictvím odkryjeme a zachytíme odvrácenou stranu předmětů.
Rozproudíme kreativitu a pohledy se obrátíme k tajům, které se skrývají za zrcadly. Každý z nás má svůj jedinečný pohled na svět, a právě zrcadla nám umožňují objevovat svět z jiné perspektivy.
Kurz se koná v nedělí 5. květdo od 14:00 v Geoparku Barrandien. Místa si prosím rezervujte na pokladna@muzeum-beroun.cz nebo na 601 374 246.
Přijďte se s námi podělit o vaše myšlenky a tvůrčí nápady!

Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/04/2024/videne-a-skryte-zrcadleni/

Citace:

holkova: Viděné a skryté – zrcadlení. Muzeum Českého krasu [online]. 26.4.2024 [cit. 19.5.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/04/2024/videne-a-skryte-zrcadleni/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.