Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Geologický dětský den na hradě Točník

Dětský den | 1. června 2023 |

Městské muzeum v Žebráku ve spolupráci se správou státního hradu Točník připravilo na čtvrtek 1. června geologický program k Mezinárodnímu dni dětí.

Čekají vás ukázky hornin a zkamenělin, povídání o geologických procesech, které formovaly naši planetu a vycházky po geologických zajímavostech v okolí hradu.

Připraveny jsou také ukázky rýžování českých granátů, povídání o sopkách sopky a trilobitech.

Vstupné činí  80 Kč / osoba, školní skupiny prosím o objednání emailem na horovice@muzeum-beroun.cz (vedoucí Muzea Hořovicka RNDr. Anna Brotánková) nebo se můžete ve všední dny domluvit telefonicky na čísle: 601 374 251.

hrad Točník

9- 16 hod.


Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/05/2023/geologicky-detsky-den-na-hrade-tocnik/

Citace:

Vlastimil Kerl: Geologický dětský den na hradě Točník. Muzeum Českého krasu [online]. 17.5.2023 [cit. 18.4.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/05/2023/geologicky-detsky-den-na-hrade-tocnik/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.