Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Muzejní noc Žebrák

Program pro veřejnost | 2. června 2023, 18–22 hod. |

Městské muzeum v Žebráku, pobočka Muzea Českého krasu, vás zve 2. června 2023 na netradiční zážitek.

Při muzejní noci zažijete zdejší muzeum jinak – pro návštěvníky je připraven program, při kterém je čekají úkoly a hádanky během prohlídky stálé muzejní expozice. Inspiraci pro vlastní tvoření získáte při návštěvě výstavy Domácí umění aneb To jsme doma měli taky, v rámci programu si vytvoříte vlastní originální výrobek technikou drátkování. S drátkováním vás seznámí lektorka Kamila Jíchová, kterou můžete znát z kurzů a dílniček Střediska volného času Domeček Hořovice.

Připraveni jsou rovněž žebráčtí hvězdáři se zajímavými nebeskými úkazy, pozorováním dalekohledem a vědomostními kvízy pro děti i rodiče.

Srdečně zveme za symbolické vstupné 1,- Kč.

2. června 2023

18-22 hodin

Náměstí 89

Žebrák


Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/05/2023/muzejni-noc-zebrak/

Citace:

Vlastimil Kerl: Muzejní noc Žebrák. Muzeum Českého krasu [online]. 22.5.2023 [cit. 26.4.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/05/2023/muzejni-noc-zebrak/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.