Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Hrátky za muzejními vrátky

Hravé aktivity pro děti | 17. srpna 2019, 9 - 16 h |

Je vám venku vedro? Nudíte se doma? Přijďte se zchladit a zabavit do našeho Geoparku Barrandien. Pod širým nebem (kdyby bylo deštivo, schováme se do naší tvořivé dílny) budou pro děti připraveny hravé úkoly, soutěže a stanoviště různého druhu. Jako bonus si můžete prohlédnout geopark, kde si můžete najít a odnést vlastní zkamenělinu či postavit tzv. mužíka.

Termíny a témata:

2. července 2019 – žáby – přijďte se podívat na naše jezírko plné pulců a nechte se inspirovat k vlastnoruční výrobě žabiček z papíru, filcu či vlašského ořechu

30. července 2019 – kuličky – výroba cvrnkacích kuliček, jedinečný stůl na hraní kuliček a další aktivity

8. srpna 2019 – žáby – přijďte se podívat na naše jezírko plné pulců a nechte se inspirovat k vlastnoruční výrobě žabiček z papíru, filcu či vlašského ořechu

17. srpna 2019 – kuličky – výroba cvrnkacích kuliček, jedinečný stůl na hraní kuliček a další aktivity

Vždy v čase 9 – 16 h. Změna programu vyhrazena.

Vstupné 30 Kč/dítě, 10 Kč/rodič (bez tvoření).


Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/06/2019/hratky-za-muzejnimi-vratky-5/

Citace:

Vlastimil Kerl: Hrátky za muzejními vrátky. Muzeum Českého krasu [online]. 18.6.2019 [cit. 20.4.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/06/2019/hratky-za-muzejnimi-vratky-5/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.