Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Nabídka pro dětské domovy a obdobná zařízení

Pro dětské domovy | od r. 2019 |

Na základě rozhodnutí Středočeského kraje poskytuje naše muzeum vstup zdarma pro organizované skupiny z dětských domovů a obdobných zařízení.

Kromě standardní návštěvy muzea s průvodcem nabízíme také řadu dalších aktivit. Oblíbený je např. program Pravěký detektiv, který se odehrává v našem unikátním Geoparku Barrandien pod širým nebem. Děti při něm s muzejním geologem hravou formou poznávají geologickou minulost Země. Dalším žádaným programem je Krok za krokem Berounem – procházka centrem města, při které průvodkyně seznámí účastníky s příběhem a pověstmi města Berouna od založení do současnosti. V sezóně je součástí také výstup na Plzeňskou bránu, ze které je nádherný výhled na město a okolí. V sezóně 2019 nově nabízíme také interaktivní program do světa pradávných sopek

Dále nabízíme řadu jednorázových akcí (umělecké workshopy, tvořivé dílničky) a doprovodných programů k aktuálním výstavám, které prezentujeme na webových stránkách a facebookovém profilu v době, kdy jsou aktuální.

Budeme potěšeni, pokud vás naše nabídka zaujala, těšíme se na Vaši návštěvu. Hlavní sídlo Muzea Českého krasu se nachází přímo na Husově nám. v Berouně se skvělou dostupností z vlakového a autobusového nádraží (cca 10 min).

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat produkční Lenku Stelšovskou (produkce@muzeum-beroun.cz, 601 374 205)


Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/06/2019/nabidka-pro-detske-domovy-a-obdobna-zarizeni/

Citace:

Vlastimil Kerl: Nabídka pro dětské domovy a obdobná zařízení. Muzeum Českého krasu [online]. 18.6.2019 [cit. 28.3.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/06/2019/nabidka-pro-detske-domovy-a-obdobna-zarizeni/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.