Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Loutkové hrátky za muzejními vrátky

festival Středočeské kulturní léto - pro děti | 18. srpna 2020, 16 - 18 hod. |

Přijďte se pobavit s loutkami do Berouna. Muzeum Českého krasu pro vás v rámci Středočeského kulturního léta připravilo kombinovaný program pro rodiny, který vás přenese do světa loutek.

Nejprve zhlédnete loutkové představení Divadla Cirkus Žebřík s názvem „Loutky, které nikde nechtěli“. Vypráví příběh klauna bez práce putujícího světem. Potkává nové kamarády a nakonec s nimi založí cirkus. Děti si dále budou moci vyzkoušet loutkovou DADA střelnici – populární doprovodný program festivalů, městských slavností a jiných trachtací, u kterého vždy stojí nekončící řada malých zájemců. Zatímco na běžné střelnici se střílí puškou a odnesete si papírovou růži, na loutkové střelnici se střílí speciální loutkou. A co si odnesete, se dozvíte, až když přijdete domů. Součástí programu bude také Loutkový výtvarný workshop se scénografkou Danielou Klimešovou, absolventkou Divadelní fakulty AMU.

Muzeum Českého krasu – Geopark Barrandien, Slapská ul., Beroun

Vstupné 50 Kč/osoba, 100 Kč/rodinné

Předprodej vstupenek v síti Ticketon.
Online vstupenky

Nezávazná rezervace vstupenek je možná telefonicky na čísle 311 624 101 nebo emailem na adrese pokladna@muzeum-beroun.cz


Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/06/2020/loutkove-hratky-za-muzejnimi-vratky/

Citace:

Vlastimil Kerl: Loutkové hrátky za muzejními vrátky. Muzeum Českého krasu [online]. 16.6.2020 [cit. 25.4.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/06/2020/loutkove-hratky-za-muzejnimi-vratky/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.