Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Jarmark

Trh | 1. srpna 2020, 9 - 16 h |

Tradiční jarmark nakonec bude. Z původně plánovanéo jarního termínu sešlo, náhrada se uskuteční v sobotu 1. srpna 2020 od 9 do 16 h v Geoparku Barrandien (vstup ze Slapské ul.)

Těšit se můžete na originální rukodělné výrobky. Své zboží bude nabízet např. šperkařka, perníkářka, floristka a další netradiční profese. K zakoupení budou kromě toho např. drobné šité výrobky, dřevěné dekorace, truhlíky, bedničky, papírová přání, chňapky, zástěry, módní a bytové doplňky, plátěné tašky atd. Letošní novinkou bude stánek se vzácnými minerály, které budou prodávat sběratelé z regionu. U některých stánků si budete moci vytvořit vlastní výrobek, což si užijí hlavně děti.

Symbolické vstupné 1 Kč/osoba.


Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/07/2020/jarmark/

Citace:

Vlastimil Kerl: Jarmark. Muzeum Českého krasu [online]. 7.7.2020 [cit. 25.4.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/07/2020/jarmark/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.