Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Návštevnická karta Berounska

Slevová karta | 2020 |

Muzeum Českého krasu je díky spolupráci s Destinační agenturou Berounsko zapojeno do projektu „Návštěvnická karta Berounsko„.

Tato slevová karta nabízí návštěvníkům řadu slev, v našem případě se jedná o slevu 50 % na vstupném do všech objektů muzea.

Jak karta funguje?

Fungování návštěvnické karty je založeno na poskytování řady slev a výhod z oblasti ubytování, stravování, dopravy, trávení volného času atp. Karta tak podporuje vyšší nákup různých turistických služeb a produktů, které jsou v tomto systému zapojeny.

Návštěvnická karta slouží jako prostředek pro finanční úsporu jejích uživatelů a jako motivační faktor pro turisty. Karta je rovněž určitou zárukou kvality nabízených služeb a produktů. A samozřejmě je karta vhodná i pro místní obyvatele, kteří mohou čerpat výhody a slevy u místních podnikatelů či regionálních výrobců.

Jak kartu získat?

Kartu získají turisté v ubytovacích zařízeních na Berounsku, případně si ji mohou stejně jako místní zakoupit v Městském informačním centru, Husovo nám. 69 (www.mkcberoun.cz/mic)


Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/07/2020/navstevnicka-karta-berounska/

Citace:

Vlastimil Kerl: Návštevnická karta Berounska. Muzeum Českého krasu [online]. 15.7.2020 [cit. 26.4.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/07/2020/navstevnicka-karta-berounska/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.