Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Hradozámecká noc v Hořovicích

Komponovaný program | 31. července 2021, 18-22 hod. |

V letošním roce se tato již tradiční akce vyhlášovaná Národním památkovým ústavem uskuteční v sobotu 31. července, kdy se ve večerních hodinách otevřou brány obou hořovických zámků.

Muzeum Hořovicka, sídlící v areálu Starého zámku, připravilo pro návštěvníky zajímavý kulturní program. Malí i velcí diváci jsou zváni na loutkové představení pohádky Princezna a drak v podání divadélka Vysmáto Aleše Bílka. Začátek hry bude na nádvoří v 19 hodin.

Těšit se můžete rovněž na hudební vystoupení k sezónní výstavě Harmoniky Kebrdle – Delicia Hořovice v prostorách expozice Muzea Hořovicka. Výstava vznikla ve spolupráci s firmou DELICIA Accordions s.r.o. u příležitosti stoletého výroční výroby harmonik v Hořovicích. Zakladatelem tradice byla továrna Josefa Kebrdleho, založená roku 1920.

Areál nádvoří i muzejní expozice budou otevřeny od 18 do 22 hodin, možnost občerstvení.

Vstupné: plné 20,- Kč, snížené 10,- Kč.

Starý a Nový zámek, Vrbnovská ul., Hořovice


Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/07/2021/hradozamecka-noc-v-horovicich/

Citace:

Vlastimil Kerl: Hradozámecká noc v Hořovicích. Muzeum Českého krasu [online]. 14.7.2021 [cit. 26.4.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/07/2021/hradozamecka-noc-v-horovicich/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.