Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

UZAVŘENÍ POBOČKY V ŽEBRÁKU

Informace - Městské muzeum v Žebráku | 2. července - 31. října 2021 |

Vážení návštěvníci, omlouváme se, ale Městské muzeum v Žebráku, pobočka MČK, bude celou sezónu 2021 UZAVŘENO. Důvodem je rozsáhlá rekonstrukce budovy, ve které muzeum sídlí. Doufali jsme, že naši pobočku budeme moci otevřít 28. srpna, poté 5. září 2021, ale ani jeden termín nebyl možný kvůli pomalému postupu stavebních prací.  Omlouváme se, pokud jsme vám zkomplikovali výlet, rádi vás přivítáme Muzeu Hořovicka nebo v našich objektech v Berouně (Jenštejnský dům, Geopark Barrandien, Horní brána). Pobočka v Žebráku bude přístupná až v roce 2022.


Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/07/2021/uzavreni-pobocky-v-zebraku/

Citace:

Vlastimil Kerl: UZAVŘENÍ POBOČKY V ŽEBRÁKU. Muzeum Českého krasu [online]. 7.7.2021 [cit. 29.3.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/07/2021/uzavreni-pobocky-v-zebraku/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.