Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Hradozámecká noc Hořovice

Program - Hořovice | 26. srpna 2023, 18–22 hod. |

Přijďte se 26. srpna 2023 večer pobavit do areálu Starého zámku v Hořovicích, kde sídlí Muzeum Hořovicka, pobočky MČK.

Koná se zde Hradozámecká noc, tradiční akce zaštiťovaná Národním památkovým ústavem, která představuje památky v netradiční době a s netradičním programem. Do Hradozámecké noci se každoročně zapojují desítky památek z celé republiky – hrady, zámky, kláštery, kostely atd.

V Hořovicích bude na programu divadelní představení souboru „Za vodou“ z Čenkova, stanovistě Hvězdárny Žebrák s pozorováním noční oblohy, komentovaná prohlídka výstavy Papírové modely hradů a zámků, prohlídka muzejních expozic s úkoly a hádankami a povídání o brdských hájovnách a lesích bývalého velkostatku panství Hořovice s Ing. Petrem Ježkem.

26. srpna 2023

18–22 hod.

Muzeum Hořovicka

Vrbnovská 27

Hořovice

Vstupné 100 Kč plné / 70 Kč snížené


Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/07/2023/hradozamecka-noc-horovice-4/

Citace:

Vlastimil Kerl: Hradozámecká noc Hořovice. Muzeum Českého krasu [online]. 26.7.2023 [cit. 9.5.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/07/2023/hradozamecka-noc-horovice-4/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.