Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Letní soutěž ČT Déčka – Konec telky

Pro děti | červenec a srpen 2023 |

AKTUALIZACE: Konec soutěže se blíží, letáky budeme vydávat do středy 30. 8. včetně, po tomto datu už ne. Hesla získaná z letáků mohou děti na webu zadávat až do 3. 9. včetně.

Naše muzeum se opět zapojilo do letní prázdninové soutěže ČT Déčko – Konec telky.

Zlomyslný Černobíl se vrací na scénu s cílem totálně zničit telku, kterou z duše nenávidí. Rozhodl se vysát z ní šťávu a zbavit ji tak všeho, co na ní mají lidé rádi.
Stáhni si do mobilu aplikaci Léto s Déčkem a pomoz Prze a ostatním kamarádům z Déčka zastavit Černobíla a vrať telce kapku šťávy!
To můžeš dělat plněním úkolů – naše muzeum je na mapě označeno jako červené stanoviště. Deník zachránce, herní kódy a odměny získáte na pokladně muzea v Berouně.
Více informací o soutěži zde.

Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/07/2023/letni-soutez-ct-decko-konec-telky/

Citace:

holkova: Letní soutěž ČT Déčka – Konec telky. Muzeum Českého krasu [online]. 3.7.2023 [cit. 8.5.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/07/2023/letni-soutez-ct-decko-konec-telky/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.