Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Zábavu i poučení naleznete s dětmi v muzejní bedýnce

Pro děti | celoročně | Jenštejnský dům a Geopark Barrandien, Husovo nám. 87, Beroun

Poznejte spolu s dětmi vybrané exponáty i výstavy více aktivně. I v následujícím školním roce se budeme snažit výstavy opět přizpůsobovat dětským návštěvníkům. Již nyní se můžete s dětmi zapojit. V expozicích muzea jsme pro vás připravili dvě muzejní bedýnky plné různých úkolů, vystřihovánek a omalovánek. Prohlédnete si opravdové zkameněliny dávných živočichů a zároveň si je budete moci vystříhat, složit či vybarvit a odnést si je domů. Pokud se budete chtít s vaším výtvorem vyrobeným v muzeu pochlubit paní pokladní, získáte od ní i malý dárek. Přejeme mnoho zdaru při zábavném objevování historie.

První bedýnku naleznete v jedné z expozic v Jenštejnském a Salátovském domě. Je plná převážně nejrůznějších skládaček dávno žijících trilobitů. Druhá je ve venkovní expozici na dvoře muzea. Zde si můžete trilobity vybarvit, vystříhat i ulovit. Naleznete tu také vitrínku s nálezy zkamenělin. Podobné můžete zkusit najít i v kameništi a odnést si je domů.

Hnoho zábavy při objevování Muzea Českého krasu přejí jeho pracovníci. :)


Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/08/2012/zabavu-i-pouceni-naleznete-s-detmi-v-muzejni-bedynce/

Citace:

muzeum: Zábavu i poučení naleznete s dětmi v muzejní bedýnce. Muzeum Českého krasu [online]. 23.8.2012 [cit. 20.4.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/08/2012/zabavu-i-pouceni-naleznete-s-detmi-v-muzejni-bedynce/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.