Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Vernisáž výstavy Barrandien očima Oldřicha Hamery

vernisáž | 24. 9. v 18:00 | Geopark Barrandien, Husovo náměstí 87, Beroun

Srdečně vás zveme na výjimečný umělecký zážitek jedné z posledních výstav tohoto roku v Muzeu Českého krasu v Berouně, a to na vernisáži výstavy Oldřicha Hamery.

Program vernisáže

  • 18:00     Vernisáž zahájí kurátor, paleontolog,  Štěpán Rak společně s  autorem výstavy Oldřichem Hamerou, který prozradí svůj vztah k Barrandienu, trilobitům a Českému krasu. O uměleckém stylu a výjimečnosti monotypů a aktivních grafik promluví kunsthistorička Eva Čapková.
  • 18:30     Vystoupení kytarového virtuosa, profesora Štěpána Raka na kamennou kytaru bude improvizací k tématu výstavy.
  • 19:00     V příjemném prostředí venkovní expozice Geoparku Barrandien nabídneme návštěvníkům drobné občerstvení.

Fotografie z vernisáže

Response code is 404


Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/09/2014/vernisaz-vystavy-barrandien-ocima-oldricha-hamery/

Citace:

muzeum: Vernisáž výstavy Barrandien očima Oldřicha Hamery. Muzeum Českého krasu [online]. 4.9.2014 [cit. 24.4.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/09/2014/vernisaz-vystavy-barrandien-ocima-oldricha-hamery/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.