Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

AKTUÁLNÍ VÝSTAVA: Lidé kolem nás (fotografie V. Kasla)

Vernisáž výstavy | 8. října - 17. listopadu 2019 |

Zveme vás na bilanční výstavu fotografií Vladimíra Kasla.

Výstava představuje průřez dlouholetou tvorbou berounského autora, zejména s důrazem na jeho oblíbená fotografická témata, která dokumentují především vztah člověka k hudbě, tradicím a zvykům, ale i širokou paletu emocí na živé ulici i portréty těch, kdo autorův pestrý svět zabydlují…

Slavnostní vernisáž výstavy se uskutečnila v úterý 8. října 2019 od 17 hodin v berounském Muzeu Českého krasu. Zahájení výstavy doprovodila hudebním vystoupením poberounská kapela Třehusk, úvodní slovo k výstavě a představení autora pronesl Kameel Machart.

Výstava bude k vidění až do 17. listopadu 2019 v Muzeu Českého krasu, Husovo nám. 87, Beroun.

Vladimír Kasl
Narodil se v roce 1949. Od roku 1986 žije v Berouně, pracuje jako dětský lékař. Fotografií se vážněji zabývá od roku 1989, je členem volného sdružení Berounští fotorici. Častými náměty jeho fotografií jsou krajina a město, reportáže z cest a hudebních akcí. Své fotografie představil na patnácti společných výstavách (nejčastěji s fotoriky) a na dvaceti samostatných výstavách. Jeho fotografie jsou zastoupeny v řadě soukromých sbírek v Čechách, Německu, Itálii a USA, dále v Městské galerii v Berouně a ve sbírce města Goslar v Německu.


Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/09/2019/14183/

Citace:

Vlastimil Kerl: AKTUÁLNÍ VÝSTAVA: Lidé kolem nás (fotografie V. Kasla). Muzeum Českého krasu [online]. 12.9.2019 [cit. 29.3.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/09/2019/14183/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.