Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Edukační programy středočeských muzeí a galerií

Katalog vzdělávacích programů | |

Muzea a galerie nejsou jen prostorem pro výstavy a expozice, ale také místem moderního vzdělávání.

Za spolupráce Odboru kultury a památkové péče Krajského úřadu Středočeského kraje a příspěvkových organizací v oblasti kultury vznikl katalog obsahující téměř 300 programů nabízených těmito organizacemi v rámci neformálního vzdělávání školám a školským zařízením pro všechny věkové kategorie – děti v mateřských školách, na 1. a 2. stupni základních škol a pro studenty středních škol.

Interaktivní katalog nabízí přehled edukačních aktivit rozdělených podle tematických oblastí. Jeho účelem je poskytnout pedagogickým pracovníkům informace o možnostech propojení výuky různých předmětů s akcemi a expozicemi aktuálně probíhajícími v kulturních zařízeních a inspirovat je k návštěvě. Najdete v něm také nabídku Muzea Českého krasu.

Katalog ke stažení ZDE.



Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/09/2022/edukacni-programy-stredoceskych-muzei-a-galerii/

Citace:

Vlastimil Kerl: Edukační programy středočeských muzeí a galerií. Muzeum Českého krasu [online]. 9.9.2022 [cit. 29.3.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/09/2022/edukacni-programy-stredoceskych-muzei-a-galerii/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.