Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Vánoční jarmark

| |

Vánoční jarmark aneb za vánočními dárky do muzea

Ve dnech 11. – 12. prosince 2010 proběhne v Muzeu Českého krasu 1. ročník vánočního jarmarku zaměřeného na prezentaci a prodej regionálních řemeslných výrobků a umělecké tvorby. Jarmark se bude konat v prostorách celého muzea včetně Výstavní síně Konírna. Těšit se tak můžete na hračky, keramiku, šperky, adventní věnce, malbu na hedvábí, vizovické těsto, ale například i stále populární berounské koláče.

Návštěvníci jarmarku si mohou prohlédnout také výstavu Pohádková země Vítězslavy Klimtové a betlémy z muzejních sbírek.

Prosíme zájemce z Berouna a okolí, aby přihlášky zaslali nejpozději do 26. 11. 2010, neboť  kapacita je omezená a z doručených přihlášek budou účastníci vybráni.

Podmínky k účasti na vánočním jarmarku v muzeu

11. – 12. 12. 2010

Přihláška na vánoční jarmark

Účastník by měl být z regionu (Berounsko a Hořovicko) a nabízet své vlastní výrobky. Prostor je nabídnut nejenom řemeslníkům, umělcům a všem lidem tvořivým, ale i výrobcům zajímavého zboží, které se váže k Berounu a okolí.

V přihlášce nám prosím napište, co byste chtěli veřejnosti nabídnout, zda budete svou tvorbu předvádět a přiložte fotodokumentaci Vašich výrobků nebo Vaší tvorby.

MČK uvítá také prodejce, kteří svou činnost předvádějí. Předvádění musí být nahlášeno předem a rozumí se jím veřejné vykonávání přihlášené činnosti po celou dobu trvání akce.
MČK je oprávněno na základě vlastního uvážení vybrat omezený okruh výrobců, v případě velkého počtu přihlášených účastníků provede výběrové řízení na základě ukázek.

Prodejní místo, v prostorách celého muzea a konírně, je poskytnuto zdarma. Jarmark probíhá 11. – 12. 12. 2010 v době vánoční výstavy, a návštěvníci platí obvyklou cenu za vstup do muzea. Stánek (stolek) by měl mít prodejce vlastní -  do max. rozměru 1x2m (je možné použít závěsné zařízení). V případě zájmu o větší prodejní plochu je k dispozici muzejní geopark. Toto prostranství je vhodné například pro nabídku občerstvení (teplého), které také uvítáme.
Prodejní stánek musí být viditelně označen jménem – názvem a plnou adresou prodávajícího a prodávané zboží musí být viditelně označeno cenovkami. Stánek musí být čistý,  nepotrhaný,  nepoškozený.   Prodávající  je  povinen po  celou  dobu   prodeje  udržovat
čistotu a pořádek a po skončení akce prostor ihned uklidit.

V případě potřeby elektrické energie uveďte tuto skutečnost výrazně na přihlášce s uvedením výkonu a napětí. Vámi používané elektrické spotřebiče a pomůcky musí mít platnou zprávu o elektrické revizi.

Řádně vyplněnou přihlášku, spolu s fotografiemi, zašlete nejpozději do 26. 11. 2010 na adresu:

Muzeum Českého krasu, Husovo nám. 87,  266 01, Beroun

Těšíme se na Vaše nabídky a doufáme, že se nám 1. ročník vánočního jarmarku společně vydaří.


Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/10/2010/vanocni-jarmark/

Citace:

muzeum: Vánoční jarmark. Muzeum Českého krasu [online]. 27.10.2010 [cit. 24.4.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/10/2010/vanocni-jarmark/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.