Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Derniéra výstavy „Barrandien očima Oldřicha Hamery“

Derniéra | 1. 11. 2014 od 10:00 | Geopark Barrandien, Husovo nám. 87, Beroun

Zažijte jedinečný kulturní zážitek na výstavě obrazů, grafik a monotypů významného umělce Oldřicha Hamery. Nenechte si ujít derniéru výstavy v sobotu 1. 11. 2014 od 10:00. Výstavou Vás provede formou komentované prohlídky kunsthistorička Eva Čapková společně s Oldřichem Hamerou.

Ztvárnění výstavy je zcela jedinečné, grafiky doplňují vzorky zkamenělin a jiných přírodnin. Výstavní síň Konírna v Geoparku Barrandien nabízí kulturní zážitek zcela výjimečných kvalit.

U příležitosti konání výstavy vytvořil Oldřich Hamera  omezenou sérii signovaných dřevořezů s motivem trilobita a celobarevný katalog, které jsou do konce výstavy v prodeji na pokladně muzea.


Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/10/2014/derniera-vystavy-barrandien-ocima-oldricha-hamery/

Citace:

muzeum: Derniéra výstavy „Barrandien očima Oldřicha Hamery“. Muzeum Českého krasu [online]. 7.10.2014 [cit. 25.4.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/10/2014/derniera-vystavy-barrandien-ocima-oldricha-hamery/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.