Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Křest knihy Povídky ke kávě VIII aneb Jak přežít čas dovolené

Křest knihy | 15. listopadu 2022, 17 hod. |

Muzeum Českého krasu ve spolupráci s nakladatelstvím Machart vás srdečne zvou na slavnostní křest již osmé knihy z povídkové rady Povídky ke kávě aneb Jak přežít čas dovolené od oblíbené regionální autorky Hany Hrabákové.
Příjemnou atmosféru podpoří hudební vystoupení kapely Třehusk v čele s Miloslavem Frýdlem, který se také sw také s potěšením zhostí role kmotra.Po skončení slavnostního křtu bude možné si novou knihu na místě zakoupit a nechat autorkou podepsat.
Muzeum Českého krasu
Husovo nám. 87
Beroun
15. 11. 2022
Od 17 hodin

Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/10/2022/krest-knihy-povidky-ke-kave-viii-aneb-jak-prezit-cas-dovolene/

Citace:

Vlastimil Kerl: Křest knihy Povídky ke kávě VIII aneb Jak přežít čas dovolené. Muzeum Českého krasu [online]. 31.10.2022 [cit. 25.4.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/10/2022/krest-knihy-povidky-ke-kave-viii-aneb-jak-prezit-cas-dovolene/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.