Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Vývoj a výroba lidových hodin ve Schwarzwaldu a u nás

Komentovaná prohlídka | 26. 2. od 17 hodin | Muzeum Českého krasu, Husovo nám. 87, Beroun

Omlouváme se všem příznivcům výstavy Hodiny ze Schwarzwaldu. Z důvodu onemocnění sběratele pana Mgr. Miloše Klikara se zítřejší komentovaná prohlídka uskuteční s kurátorem výstavy Mgr. Patrikem Pařízkem. Ten představí množství  historických hodin, z nichž některé jsou opravdovými unikáty. Jmenujme například závěsné a skříňové hodiny, stroje s hracími píšťalovými mechanismy, tanečními figurkami, skleněnými zvonky a ciferníky s lidovým dekorem. Zájemci mohou také přinést fotografie svých starých hodin, se kterými si neví rady, případně jim bude předán kontakt na pane sběratele Miloše Klikara.

Ještě jednou se všem omlouváme za nastalou změnu.

Více informací o výstavě hodin zde.

IMG_6821.JPG DSC_1009.JPG

5. 12. 2012

Response code is 404

Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/11/2012/vyvoj-a-vyroba-lidovych-hodin-ve-schwarzwaldu-a-u-nas/

Citace:

muzeum: Vývoj a výroba lidových hodin ve Schwarzwaldu a u nás. Muzeum Českého krasu [online]. 17.11.2012 [cit. 19.4.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/11/2012/vyvoj-a-vyroba-lidovych-hodin-ve-schwarzwaldu-a-u-nas/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.