Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Adventní program v Muzeu Hořovicka

Výstava | adventní víkendy 1. 12. - 16. 12. 2018 | Výstava pohlednic a kalendářů

Přijďte si zpříjemnit adventní čas do Muzea Hořovicka, pobočky Muzea Českého krasu, p. o. prohlídkou vánočních pohlednic ze sbírek Ilony Voráčkové, které si posílali naši předkové nejen v době prvorepublikové ale k vidění jsou i přáníčka současná.

Doplněním je ukázka kalendářů ze sbírek Hany Trinerové, která prezentuje  UMÚN, nakladatelství tělesně postižených malířů malujících ústy a nohama.

Slavnostní vernisáž se koná ve čtvrtek 29. 11. 2018 od 16:30 hodin.

Pro skupiny zájemců nebo školní kolektivy lze objednat termín prohlídky ve všední den na kontaktním emailu u vedoucí pobočky:
horovice@muzeum-beroun.cz

Adventní výstava je součástí stálé expozice Muzea Hořovicka, věnující se historii, přírodě a obyvatelům zdejšího regionu.


Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/11/2018/adventni-program-v-muzeu-horovicka/

Citace:

Vlastimil Kerl: Adventní program v Muzeu Hořovicka. Muzeum Českého krasu [online]. 13.11.2018 [cit. 26.4.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/11/2018/adventni-program-v-muzeu-horovicka/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.