Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Koncert duchovní hudby

Koncert | 13. 12. 2018 | Předvánoční koncert duchodní hudby

Dovolujeme si vás pozvat na předvánoční  Koncert duchovní hudby. Na programu budou díla od J. S. Bacha, G. F. Händela, F. Schuberta, A. Dvořáka a dalších skladatelů.

Účinkují V. Kříž, baryton, bývalý sólista opery Národního divadla, J. Šaroun, klavír a varhany, bývalý člen České filharmonie, J. Hosprová, violová virtuoska a E. Zajícová, mezzosoprán, absolventka ZUŠ V. Talicha, studentka operního zpěvu.

Koncert se koná ve čtvrtek 13. prosince 2018 od 18 hodin v kostele sv. Jakuba v Berouně, vstupné 100 Kč, předprodej v Muzeu Českého krasu, Husovo náměstí 87, prodej v den konání na místě od 17 hodin

Záštitu nad koncertem poskytli hejtmanka Středočeského kraje Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová a radní pro oblast kultury a památkové péče Mgr. Karel Hořčička MPA.


Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/11/2018/koncert-duchovni-hudby/

Citace:

Vlastimil Kerl: Koncert duchovní hudby. Muzeum Českého krasu [online]. 13.11.2018 [cit. 29.3.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/11/2018/koncert-duchovni-hudby/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.