Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Křest knihy Život Berounska a Hořovicka

Křest knihy | 6. prosince 2022, 17 hod. |

Muzeum Českého krasu ve spolupráci s nakladatelstvím Machart vás srdečně zvou na slavnostní křest knihy Život Berounska a Hořovicka. Autorem publikace je známý berounský pedagog a ochránce přírody Mgr. Email Šnaidauf. Kniha nese podtitul Regionální výpravy za rostlinami a živočichy a přibližuje to nejzajímavější z místní flóry a fauny.

Křest se uskuteční v prostorách berounského Muzea Českého krasu. Součástí bude také projekce fotografií z knihy, videomedailonu autora. Knihu bude možné na místě zakoupit a nechat si ji podepsat.

Muzeum Českého krasu

Husovo nám. 87

Beroun

Vstup zdarma


Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/11/2022/krest-knihy-priroda-berounska-a-horovicka/

Citace:

Vlastimil Kerl: Křest knihy Život Berounska a Hořovicka. Muzeum Českého krasu [online]. 9.11.2022 [cit. 19.4.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/11/2022/krest-knihy-priroda-berounska-a-horovicka/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.