Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Program na srpen

Přehled akcí | srpen 2022 |

V srpnu se u nás nudit nebudete.

Připravili jsme pro vás koncert Karla Plíhala na hradě Točníku, bylinkářskou vycházku po okolí Koněprus, několik tvořivých programů pro děti (Hrátky za muzejními vrátky – téma barvy, razítka, archeologie), oblíbené zážitkové programy Den s geologem, exkurzi se sběrem zkamenělin, vlastivědnou vycházku Tetín – Srbsko, odpoledne s netopýry a komentované večerní vycházky centrem Berouna.

K tomu dále pokračují v Berouně výstavy Krajinou Krasu – Český kras očima umělců a dětí a Barrande a zkameněliny, v Hořovicích výstava Svět středověkých her a v Žebráku výstava Hrajeme si od středověku.

Těšíme se na vaši návštěvu.


Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/07/2022/program-na-srpen-2/

Citace:

Vlastimil Kerl: Program na srpen. Muzeum Českého krasu [online]. 27.7.2022 [cit. 20.4.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/07/2022/program-na-srpen-2/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.