Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Nové webové stránky muzea

| |

V průběhu října jsme spustili nové webové stránky. Staré už plně nevyhovovaly potřebám našeho muzea. Doufáme, že se ve stránkách rychle zorientujete a bez problémů naleznete požadované informace.

Hlavní navigační lištu naleznete v horní části. Při najetí kurzorem na jednotlivé položky se vám zobrazí rozšířená nabídka. Použít můžete také vyhledávač vpravo nahoře.

Výstavy, besedy, koncerty…

Aktuální výstavy a blížící se akce naleznete v panelu po levé straně. Souhrný přehled naleznete na stránce Kalendář akcí, odkud si můžete celý program také z vašeho webového prohlížeče vytisknout. Více informací o výstavách a akcích můžete také nalézt přímo na titulní straně nebo v rolovacím menu Aktuálně. Archiv akcí je dostupný v záložce O muzeu.

Historie muzea, otevírací doba, vstupné, suvenýry, služby, sbírky, nové přírůstky, archiv akcí…

Všechny tyto a další informace hledejte v záložce O muzeu. Přidány byly ještě informace o muzejních nocích a  povodních v roce 2002 a rubrika Napsali o nás.

Doprovodné programy, přednášky pro školy, geologické exkurze, semináře…

Vše v menu pod položkou Edukační činnost. Naleznete zde ještě fotografie z programů a také ohlasy. Přečíst si můžete i o „muzejních animacích“.

Fotografie, zvuk a video…

Stačí najet kurzorem na záložku Fotografie a video a můžete si prohlédnout fotografie z výstav, besed a přednášek nebo doprovodných programů. Video a audiozáznamy z jednotlivých akcí najdete v příslušném archivu. Spustit můžete i internetové vysílání, kde jsou položky z videoarchivu řazeny za sebou a lze je přehrát najednou.

ukázka nového přehrávače médií (reportáž L. Zemanové, Český rozhlas Region)

Oznámení a výroční zprávy…

v rubrice Dokumenty v hlavní liště.

Kontakty

Aktualizovány byly i kontakty, které jsou nyní organizovány přehledněji podle jednotlivých pracovišť.

Facebook

Další novinky

Sdílení kalendáře muzejních akcí ve formátu RSS a iCal. Více o používání RSS se dozvíte zde.

Novinky na webu ve formátu RSS
RSS Kanál celého webu

RSS Kanál aktuálních výstav

RSS Kanál blížících se přednášek

ATOM Kanál webu (s grafikou)

Další kanály naleznete pod ikonkou RSS ve vašem prohlížeči.

Zveřejněné příspěvky můžete také jednoduše sdílet příslušným odkazem pod každým příspěvkem – například odesláním do sociální sítě nebo třeba na e-mail.

Pod některé příspěvky můžete vkládat vlastní komentáře. Hned k tomuto příspěvku nám můžete napsat, co na nový web říkáte :-) .


Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/10/2010/novy-web/

Citace:

Lada Nestoridou: Nové webové stránky muzea. Muzeum Českého krasu [online]. 1.10.2010 [cit. 26.4.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/10/2010/novy-web/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.