Muzeum Českého krasu v Berouně | http://muzeum-beroun.cz

Program – září

Přehled akcí | září 2022 |

Na září jsme pro vás připravili zajímavé akce – vlastivědná vycházka na legenadmi opředený vrch Velízpřednáška o božích soudech ve středověku, komentovaná vycházka s bylinkářkou a lékárnicí Pharm.Dr. Váňovou za ovocnými stromy a keři na Tetín, rockový minfestival s regionálními kapelami v Hořovicích, vycházku po stopách berounského opěvnění a samozřejmě také program na oblíbené berounské Hrnčířské trhy (Den s geologem a Řemeslné trhy v geoparku) a oslavy Dnů evropského dědictví (vstup za 1 Kč a vycházka po stopách středověkého opevnění Berouna).

A k tomu pokračují výstavy Krajinou Krasu – Český kras očima umělců a dětí a Barrande & zkameněliny v Berouně, Svět středověkých her v Hořovicích a Hrajeme si od středověku v Žebráku.

Těšíme se na vaši návštěvu.

zari_MCK_program


Odkaz na tento příspěvek: http://muzeum-beroun.cz/08/2022/program-zari/

Citace:

Vlastimil Kerl: Program – září. Muzeum Českého krasu [online]. 31.8.2022 [cit. 25.4.2024 ]. Dostupné z http://muzeum-beroun.cz/08/2022/program-zari/.

Copyright © 2011 Muzeum Českého krasu v Berouně. Všechna práva vyhrazena.
Muzeum Českého krasu ochotně poskytne jakékoliv texty či obrázky nacházející se na této internetové stránce pro vzdělávací nebo propagační účely, nicméně si vyhrazuje právo na to, aby bylo k těmto položkám uvedeno příslušné autorství a aby jakémukoliv zveřejnění předcházelo písemné povolení.