LEGO: umění z kostiček

| 17.6. - 12.9.2024

Muzeum Českého krasu 17. června zahajuje novou sezonní výstavu LEGO: umění z kostiček. Tato výstava návštěvníkům představí fascinující svět LEGO stavebnic a kreativity.

Slavnostní vernisáž výstavy se uskuteční v pondělí 17. června od 18:00 hod. Součástí vernisáže bude komentovaná prohlídka, které se ujme sám autor pan Petr Šimr. ,,Náplní výstavy bude tematická expozice modelů ucelených edic továrních setů a drobné vlastní tvorby ze světové fenomenální stavebnice LEGO. Lego nadšenci jistě ocení i řadu sběratelských skvostů,“ říká k výstavě autor Petr Šimr. Návštěvníci muzea se tak mohou těšit na pestrý program plný zábavy a překvapení.

Co vás v rámci výstavy čeká?

  • Unikátní LEGO exponáty: Výstava nabídne širokou škálu exponátů z LEGO kostek, které ohromí svou precizností a nápaditostí. Hlavním lákadlem bude detailní legomodel historických budov Muzea Českého krasu.
  • Dětská LEGO herna: Pro naše nejmenší návštěvníky bude připravena speciální herna plná LEGO kostek.

Lego výstava bude otevřena po celou letní sezónu až do 12. září. Výstava je ideální pro rodiny s dětmi, fanoušky LEGO stavebnic i pro všechny, kteří ocení uměleckou hodnotu těchto výtvorů. LEGO není jen hračkou, ale také prostředkem k vyjádření kreativity a uměleckého talentu.

Přijďte a nechte se inspirovat světem plným barev a tvarů, kde se každý kousek skládanky stává součástí velkolepého díla.




| Vytisknout tiskovou zprávu Vytisknout tiskovou zprávu