Poznávejte Středočeský kraj!

soutěž | 1. 7. - 31. 10. 2015

Muzeum Českého krasu, Geopark Barrandien, Plzeňská brána, Muzeum Žebrák

Středočeský kraj se rozhodl v rámci oslav 15 let krajů představit veřejnosti krajská muzea a galerie netradičním způsobem. „Připravili jsme na léto pro návštěvníky zajímavou soutěž, na jejímž konci čekají na několik desítek šťastlivců zajímavé výhry v podobě zábavy, her, sportu a poznání. Rádi bychom, aby si lidé tímto způsobem našli cestu do našich muzeí a galerií a abychom jim současně dali tip na smysluplné trávení letního volna a poznávání Středočeského kraje. Věřím, že soutěž zaujme širokou veřejnost nejen z řad Středočechů, a já budu držet palce všem, kteří se jí zúčastní,“ uvedl středočeský hejtman Miloš Petera (ČSSD), který by měl na závěr osobně pogratulovat vítězům a předat jim ceny.

Soutěž Poznávejte Středočeský kraj!, která startuje první prázdninový den, spočívá ve sběru razítek za návštěvu muzeí a galerií zřizovaných Středočeským krajem a dalších akcí, které kraj podporuje. Každý účastník soutěže dostane na vyznačených místech na podkladně soutěžní kartu, na tuto kartu pak při zakoupení vstupenky obdrží příslušné razítko. Podmínkou zařazení do soutěže o hodnotné ceny, věnované krajem a partnerskými firmami, je nasbírat do konce září alespoň pět razítek. Zvláštní cenu pak dostane nejaktivnější návštěvník, tedy ten, kdo během letních měsíců nasbírá nejvíce razítek.

Soutěž končí 30. září, slavnostní vyhlášení proběhne za účasti hejtmana v budově krajského úřadu na Den Středočeského kraje 28. října. Partnery soutěže jsou Aquapalace Praha, Park Mirakulum Milovice, zoologická zahrada Chleby a Sportrelax centrum Monínec.

Bližší informace na pokladně MČK nebo na webu https://www.kr-stredocesky.cz/web/urad/soutez-poznavejte-stredocesky-kraj




| Vytisknout tiskovou zprávu Vytisknout tiskovou zprávu