Z Berouna do Berouna aneb doprovodný program k výstavě Dobrodružství cyklistiky

Doprovodný program | do 5. května 209

Přijďte do muzea nejen za poznáním a zábavou, ale také se trochu protáhnout. V rámci nové výstavy Dobrodružství cyklistiky – éra vysokého kola v Čechách si u nás můžete zašlapat na rotopedu. Nebude to ale jen tak nějaké bezduché šlapání. Svým pohybem přispějete k štafetovému výletu Z Berouna do (Moravského) Berouna… a třeba i někam dál. Každy účastník obdrží diplom s počtem ujetých kilometrů a mapou trasy. Průbežný stav budeme pravidelně zveřejňovat na FB profilu.

V rámci doprovodných aktivit nabízíme také program pro školy:

1. st. ZŠ – komentovaná prohlídka výstavy + výroba cyklistické čepky (obkreslování, vystřihování, malování) + účast ve štafetové cestě na rotopedu Z Berouna do (Moravského) Berouna (šlapání na rotopedu dle možností a zájmu žáků, každá třída dostane diplom s mapou ujeté trasy a potvrzením počtu kilometrů)

2. st. ZŠ – komentovaná prohlídka výstavy + pracovní listy k výstavě (samostatné získávání informací z výstavních panelů) + účast ve štafetové cestě na rotopedu Z Berouna do (Moravského) Berouna (šlapání na rotopedu dle možností a zájmu žáků, každá třída dostane diplom s mapou ujeté trasy a potvrzením počtu kilometrů)

Cena 10 Kč/dítě, délka cca 60 – 90 minut, objednání na  tel. 311 624 101 nutné. Denně mimo pondělí.




| Vytisknout tiskovou zprávu Vytisknout tiskovou zprávu