TZ Výstava pro radost (fotograf Petr Mrázek) – Domov seniorů TGM – 22. 3.–26. 6. 2022

Tisková zpráva | 22. března 2022

Tisková zpráva

Fotografická „Výstava pro radost“ v domově seniorů

Beroun 23. března 2022

Fotograf Petr Mrázek vystavuje své snímky v berounském Domově seniorů TGM. Pod názvem „Výstava pro radost“ představuje svoje záběry přírody, především ptačího světa a okolí řeky Berounky. K vidění je průřez jeho tvorby z posledních let.

Fotografuji odjakživa, čímkoli a cokoli… Smenou, Flexaretem, Praktikou i Canonem, rodinu, kamarády, stromy, kočky čtyřnohé i dvounohé, Nil i pyramidy a v poslední době je mým velkým koníčkem ptactvo. Pocházím z Vysočiny a v Berouně a po Berounsku se potuluji již dvacet let. Seběhnout k Berounce a fotit ty krásné scenerie a především ty úžasné létající bytosti mi přijde vlastně přirozené,“ říká o sobě Petr Mrázek.

V minulosti vystavoval svá díla např. v kavárně Jiná káva nebo v rámci projektu Galerie ve výloze, kterou během pandemie organizovalo berounské muzeum.

Výstavu v DS TGM zajišťuje Muzeum Českého krasu, které s domovem dlouhodobě spolupracuje. „Covid naši zdejší výstavní činnost na dva roky omezil. Doufáme, že už opět budeme moci několikrát za rok zpestřit prostředí domova různými výstavami a potěšit tak jeho obyvatele,“ říká Lenka Stelšovská, produkční Muzea Českého krasu.

Výstava je již nyní přístupná i pro veřejnost, fotografie visí na chodbách domova seniorů. Vernisáž proběhne dodatečně 8. dubna 2022 v 14:30. Součástí bude také komentovaná prohlídka výstavy s Petrem Mrázkem.

Vstup zdarma v rámci provozní doby Domova seniorů TGM pro veřejnost. Respektujte prosím aktuální pravidla pro návštěvníky, která jsou zveřejněna na www.seniori-beroun.cz

22. 3.–26. 6. 2022

Domova seniorů TGM

Pod Studánkou 1884

Beroun

Tisková zpráva ke stažení:

2022-03-23-TZ-Výstava pro radost – Domov seniorů TGM Beroun


V případě jakýchkoli dotazů se na mě obraťte.

S pozdravem

Mgr. Vlastimil Kerl

pracovník propagace, PR a marketingu

vedoucí oddělení návštěvnického provozu

Muzeum Českého krasu, p.o.

Husovo náměstí 87, 266 01 Beroun
telefon: 601 374 208

www.muzeum-beroun.cz
propagace@muzeum-beroun.cz

www.facebook.com/muzeumberoun

www.facebook.com/geoparkbarrandien




| Vytisknout tiskovou zprávu Vytisknout tiskovou zprávu