Jarní řemeslný jarmark v Geoparku Barrandien

Trhy | 4. - 5. 5. 2013

Husovo nám. 87, Beroun

V sobotu od 9 do 18 hodin a v neděli od 10 do 16 hodin.

Dvoudenní přehlídka hrnčířů a řemeslníků. Trhy jsou proslulé dobrým jídlem a pitím. Nerozlučně k nim patří i pohodová vystoupení hudebních skupin.


Pro návštěvníky proslulých berounských řemeslných a hrnčířských trhů Muzeum Českého krasu každoročně připravuje jarmark řemesel pod širým nebem v prostorách expozice Geopark Barrandien. Tato expozice pod širým nebem tak navodí iluzi pracovišť dovedných mistrů. Příjemným doplňkem bývá prodejní nabídka koření, bižuterie, hraček a lahůdek české kuchyně. Jako každý rok i letos doplní Středočeský kraj jarmark stánky chráněných dílen.

Response code is 404

Jedenáctý ročník dvoudenní přehlídky více než dvou stovek řemeslníků, z toho poloviny hrnčířů z celé republiky. Hrnčířské trhy s bohatým doprovodným programem, vinařským koutkem a stylovým občerstvením budou již tradičně probíhat na berounském Husově náměstí a v přilehlých ulicích.

Vstupné na jarmark do Geoparku Barrandien je 1 Kč. Každý návštěvník obdrží na tento víkend i poukázku na zlevněné vstupné do výstav i expozic muzea i na vyhlídku na Plzeňské bráně.




| Vytisknout tiskovou zprávu Vytisknout tiskovou zprávu