Nabídka pro dětské domovy a obdobná zařízení

Pro dětské domovy | od r. 2019

Na základě rozhodnutí Středočeského kraje poskytuje naše muzeum vstup zdarma pro organizované skupiny z dětských domovů a obdobných zařízení.

Kromě standardní návštěvy muzea s průvodcem nabízíme také řadu dalších aktivit. Oblíbený je např. program Pravěký detektiv, který se odehrává v našem unikátním Geoparku Barrandien pod širým nebem. Děti při něm s muzejním geologem hravou formou poznávají geologickou minulost Země. Dalším žádaným programem je Krok za krokem Berounem – procházka centrem města, při které průvodkyně seznámí účastníky s příběhem a pověstmi města Berouna od založení do současnosti. V sezóně je součástí také výstup na Plzeňskou bránu, ze které je nádherný výhled na město a okolí. V sezóně 2019 nově nabízíme také interaktivní program do světa pradávných sopek

Dále nabízíme řadu jednorázových akcí (umělecké workshopy, tvořivé dílničky) a doprovodných programů k aktuálním výstavám, které prezentujeme na webových stránkách a facebookovém profilu v době, kdy jsou aktuální.

Budeme potěšeni, pokud vás naše nabídka zaujala, těšíme se na Vaši návštěvu. Hlavní sídlo Muzea Českého krasu se nachází přímo na Husově nám. v Berouně se skvělou dostupností z vlakového a autobusového nádraží (cca 10 min).

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat produkční Lenku Stelšovskou (produkce@muzeum-beroun.cz, 601 374 205)




| Vytisknout tiskovou zprávu Vytisknout tiskovou zprávu