Loutkové hrátky za muzejními vrátky

festival Středočeské kulturní léto - pro děti | 18. srpna 2020, 16 - 18 hod.

Přijďte se pobavit s loutkami do Berouna. Muzeum Českého krasu pro vás v rámci Středočeského kulturního léta připravilo kombinovaný program pro rodiny, který vás přenese do světa loutek.

Nejprve zhlédnete loutkové představení Divadla Cirkus Žebřík s názvem „Loutky, které nikde nechtěli“. Vypráví příběh klauna bez práce putujícího světem. Potkává nové kamarády a nakonec s nimi založí cirkus. Děti si dále budou moci vyzkoušet loutkovou DADA střelnici – populární doprovodný program festivalů, městských slavností a jiných trachtací, u kterého vždy stojí nekončící řada malých zájemců. Zatímco na běžné střelnici se střílí puškou a odnesete si papírovou růži, na loutkové střelnici se střílí speciální loutkou. A co si odnesete, se dozvíte, až když přijdete domů. Součástí programu bude také Loutkový výtvarný workshop se scénografkou Danielou Klimešovou, absolventkou Divadelní fakulty AMU.

Muzeum Českého krasu – Geopark Barrandien, Slapská ul., Beroun

Vstupné 50 Kč/osoba, 100 Kč/rodinné

Předprodej vstupenek v síti Ticketon.
Online vstupenky

Nezávazná rezervace vstupenek je možná telefonicky na čísle 311 624 101 nebo emailem na adrese pokladna@muzeum-beroun.cz




| Vytisknout tiskovou zprávu Vytisknout tiskovou zprávu