AKTUÁLNÍ VÝSTAVA: Lidé kolem nás (fotografie V. Kasla)

Vernisáž výstavy | 8. října - 17. listopadu 2019

Zveme vás na bilanční výstavu fotografií Vladimíra Kasla.

Výstava představuje průřez dlouholetou tvorbou berounského autora, zejména s důrazem na jeho oblíbená fotografická témata, která dokumentují především vztah člověka k hudbě, tradicím a zvykům, ale i širokou paletu emocí na živé ulici i portréty těch, kdo autorův pestrý svět zabydlují…

Slavnostní vernisáž výstavy se uskutečnila v úterý 8. října 2019 od 17 hodin v berounském Muzeu Českého krasu. Zahájení výstavy doprovodila hudebním vystoupením poberounská kapela Třehusk, úvodní slovo k výstavě a představení autora pronesl Kameel Machart.

Výstava bude k vidění až do 17. listopadu 2019 v Muzeu Českého krasu, Husovo nám. 87, Beroun.

Vladimír Kasl
Narodil se v roce 1949. Od roku 1986 žije v Berouně, pracuje jako dětský lékař. Fotografií se vážněji zabývá od roku 1989, je členem volného sdružení Berounští fotorici. Častými náměty jeho fotografií jsou krajina a město, reportáže z cest a hudebních akcí. Své fotografie představil na patnácti společných výstavách (nejčastěji s fotoriky) a na dvaceti samostatných výstavách. Jeho fotografie jsou zastoupeny v řadě soukromých sbírek v Čechách, Německu, Itálii a USA, dále v Městské galerii v Berouně a ve sbírce města Goslar v Německu.




| Vytisknout tiskovou zprávu Vytisknout tiskovou zprávu