Cesta z města do lesa a zpátky

Fotografická výstava v Domově seniorů TGM | 6. března – 31. května 2023

V Domově seniorů TGM, se kterým Muzeum Českého krasu dlouhodobě spolupracuje, můžete vidět výstavu fotografií berounské fotografky Markéty Kljapové.

Snímky zachycují různé kulturní akce v Berouně a přírodu, která město obklopuje.

O autorce

Jsem Markéta Kljapová a fotím pro radost svou i okolí. Živím se něčím úplně jiným, podílím se na vývoji mobilní aplikace a webových stránek. Focení se mi tak stává únikem, odpočinkem a možností dělat něco tvůrčího. Je pro mě také způsobem pomoci neziskovým organizacím. Baví mě fotit všude tam, kde jsou lidé a kde se něco děje. A také se ráda o samotě vypravuju vyfotit přírodu. Jsem z Berouna, Český kras a jeho okolí mám prochozené křížem krážem a kdybych se odstěhovala kamkoliv jinam na světě, vždy si ve svém srdci ponesu vzpomínky na místa, která jsem si tu oblíbila.

O výstavě

Tato výstava vás zve na procházku. Začněte v centru Berouna a zaposlouchejte se do zvuků hudby, která zněla jeho ulicemi a náměstími během kulturních a společenských akcí.

Až se hudby nasytíte a budete si chtít užít trochu klidu, přejděte do lesů focených nejen kolem Berouna nebo v Českém krasu a jeho okolí.

Přeji příjemnou procházku…


Ukázky z tvorby Markéty Kljapové můžete vidět na jejích stránkách https://marketaklj.cz/

Výstavy si v provozní době pro veřejnost mohou prohlédnout také návštěvníci domova, prosíme o respektování provozní doby pro veřejnost a případných hygienických pokynů.

6. března – 31. května 2023


Domov seniorů TGM

Pod Studánkou 1884

Beroun




| Vytisknout tiskovou zprávu Vytisknout tiskovou zprávu